ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
АктуалноКриминалеМненияНовиниПод ножа

3000 лева глоба за собственика на клуб Сохо

Общините сформират екипи, които засилено да проверяват заведенията

По настояване на областния управител Дани Каназирева и след среща с директора на Областна дирекция по безопасност на храните – д-р Михаил Кръстев, още днес ще бъде съставен акт и наложена глоба в размер на 3000/три хиляди/ лева  на клуб „Сохо“ за неспазване на противоепидемичните мерки и работа на заведението след 23:30 часа, което е в противоречие с решение на Областния координационен щаб.

Сигнализират институциите за парти в известно заведение до сутринта, в разрез с противоепидемичните мерки

„Даденият толеранс от 10 дни приключи. Проверките продължават. Спираме с предупрежденията и започваме със санкции на обекти, които не спазват заповедите на здравния министър и решенията на Областния кризисен щаб“, заяви Дани Каназирева.

Припомняме, че заради снощното парти в Пловдив ограничават работното време и на ресторантите .

Оказа се, че в заведението е имало частно парти за рождения ден на общинския съветник от ЗС Кирил Търев От клуба съобщиха, че е бил нает от негов приятел, като изенанада за рожденика.

На проведената днес онлайн среща с кметовете на общините в областта бе взето решение, по искане на областния управител, по места да бъдат сформирани екипи, които засилено да проверяват заведенията – особено в петък и събота.

Кметовете съобщиха, че в повечето общини вече работят с органите на реда по контрола и спазването на противоепидемичните мерки в кооперативните пазари.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Децата на мутрите – общински съветници. Май по-добре беше децата на “комунистите”. Поне са образовани. Или пак ония лафове за бананите и ладите.

  2. Пир по време на чума! А, на бас, че простачето чалгаджийче няма да си подаде оставка и цялата му общинска и кметска компания барабар с „девойките“…Проста философия – простите майни пак ще ни изберат, щото ние сме наследници на Аполон от Скутаре /примерно/…

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина